Jun 29th Harga baru bagi domain dan penambahan domain baru.

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,Kepada semua pelanggan HostMalaya yang dihormati, duka cita dimaklumkan bahawa pihak pentadbiran terpaksa menaikkan harga bagi beberapa domain seperti .com, .org, .net dan beberapa domain extension lain.Hal ini adalah kerana akibat daripada penurunan nilai matawang Ringgit Malaysia yang menyebabkan harga ... Read More »

Sep 21st Privacy Protection kini berbayar.

Pelanggan yang dihormati,Untuk makluman tuan/puan, pendaftar domain, ResellerClub tidak lagi akan memberikan perkhidamatan Privacy Protection secara percuma dan telah mengenakan cas bagi tujuan tersebut. Jadi, pihak kami terpaksa mengenakan cas sebanyak RM15 ringgit setahun bagi tujuan Privacy Protection bagi pendaftaran baru dan pembaharuan ... Read More »

Feb 7th Penukaran nombor akaun CIMB

Pelanggan yang dihormati, untuk makluman semua, CIMB telah melakukan penukaran nombor akaun kepada sistem nombor akaun 10 digit. Jadi, sila rujuk invois terkini untuk dapatkan nombor akaun CIMB yang terbaru untuk pembayaran invois.

Terima Kasih.

Rujukan:
https://www.cimbclicks.com.my/upgrade-ok.html

Oct 17th Gangguan Servis, 20 Oktober 2012

Pelanggan yang dihormati,Dengan ini dimaklumkan bahawa akan berlaku gangguan servis atas sebab naik taraf yang dilakukan oleh pihak TM SOC.Proses naik taraf ini akan dilakukan pada 12.05 AM ,Sabtu (20 Oktober 2012).Tempoh downtime dianggarkan kurang dari 1 jam.Penyelenggaraan ini adalah untuk menaik taraf switch bagi memastikan prestasi sambungan ... Read More »

Aug 11th Merdeka Raya Special 2012

Harga Promosi sempena Merdeka dan Raya 2012. Dengan pembelian domain .ORG atau .MOBI,anda akan menerima potongan harga sebanyak RM10.Gunakan promo code : merdekaraya bagi mendapatkan potongan harga tersebut. *potongan harga hanya untuk tahun pertama sahaja.   Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan ke 55 dan Salam Aidil Fitri,Maaf Zahir dan ... Read More »

Aug 19th Pemindahan Server

Pelanggan yang dihormati, Untuk meningkatkan kualiti servis kami, kami akan memindahkan akaun hosting anda ke server baru yang mempunyai hardware yang lebih baik.   Masa: 20 Ogos 2011 12am.Jangkaan tempoh: 4 Jam IP baru: 202.75.56.133   Hubungi kami untuk sebarang bantuan atau pertanyaan. Terima kasih :)Salam Sayang,HostMalaya Read More »

Jun 12th Pemantauan Servis #1

Assalamualaikum dan selamat sejahtera, kepada semua pelanggan HostMalaya,bagaimana dengan servis HostMalaya?anda berpuas hati dengan servis yang  kami berikan?jika anda menghadapi kesukaran,terus hantar kan ticket di http://client.hostmalaya.comatau terus hubungi admin di admin@hostmalaya.com..kami ingin memohan kerjasama para memberikan ... Read More »

Powered by WHMCompleteSolution